Dardanelspor’dan Turizm Müdürüne Ziyaret

Sosyal sorumluluk projelerine ve toplumsal duyarlılıklara önem veren Çanakkale Dardanelspor kulübü, özel gün ve haftalar ile ilgili ziyaretlerini sürdürüyor.


Dardanelspor'un son ziyaret durağı bu kez İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü oldu. Dardanelspor Teknik Danışmanı Milorad Mitroviç ve Genel Menajer Serkan Reçber Turizm Haftası dolayısı ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette konuşan Dardanelspor Genel Menajeri Serkan Reçber, turizmin Çanakkale'nin gelişim ve kalkınmasında çok önemli bir yer tuttuğunu belirterek spor turizminin de çok önemli katkılar sağladığına dikkat çekti. Özellikle 5 takım halinde Spor Toto Profesyonel ligleri ve akademi liglerinde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor kulüp takımlarının turizm sezonu dışında tüm yıl boyu rakip takım sporcu ve yönetici kafilelerinin kente gelerek otellerde konakladıklarını hatırlatarak bu kapsamda il turizmine de ciddi katkılar sağladıklarını vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Dardanelspor'un il turizmine dolaylı ve dolaysız çok önemli ve anlamlı katkılar sağlamasını önemsediklerini söyledi.

Dokuz, “Çanakkale Dardanelspor uzun yıllar süper lig ve 1.ligde mücadele etti. Bu süreçte binlerce taraftar ile birlikte büyük takımların kafileleri otellerde konaklayarak turizm sektörüne önemli girdi sağlamıştır. Aynı zamanda Çanakkale Dardanelspor Türkiye'nin tüm bölgelerine lig müsabakası yapmaya gittiğinde şehrin tanıtımına da ciddi katkılar sağlamıştır. Bu anlamda Çanakkale Dardanelspor kulübüne Başkanından yöneticisine, sporcularından personeline kadar teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

Yapılan ziyaretin sonunda İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz’a Dardanelspor flama ve forması hediye edildi.

Kaynak: İHA