Beşiktaş'a şok! Bilic sezon sonu...

Beşiktaş'ın Hırvat Teknik Direktör'ü Slaven Bilic, Premier Lig yolunda...

Beşiktaş'a şok! Bilic sezon sonu...
Süper Lig'de bitime 9 hafta kala, Galatasaray'ın 1 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'a, Bilic'ten kötü haber.

İngiliz yayın organı Daily Mail'in ulaştığı Bilic'in menajerlerinden biri olan Kalinic, çarpıcı açıklamalar yaptı. Kalinic, sezon sonu Bilic'in Premier Lig'e geçebileceğini söyledi.

BEŞİKTAŞ'TA MUTLU AMA...


Bilic'in İstanbul'da bulunmaktan ve Beşiktaş'ı çalıştırmaktan mutlu olduğunu söyleyen Kalinic, buna rağmen son zamanda yaşanan olayların Hırvat teknik adamı üzdüğünü dile getirdi.

CLUB BRUGGE MAÇINDAN SONRA YAŞANANLAR...

Beşiktaş'ın Olimpiyat Stadı'nda oynadığı ve sansasyonel bir şekilde elendiği Club Brugge maçında yaşananlar Slaven Bilic'i çok üzmüş, hatta maç sonunda sitemkâr bir demeç vermesine neden olmuştu. Kaleci Tolga Zengin başta olmak üzere, oyuncularının ıslıklanmasına dayanamayan Bilic, öfkesini dile getirmekten çekinmemişti.

BİR DEĞİL BİR ÇOK TAKIM


Bilic'in menajeri Kalinic, Hırvat teknik adama Premier Lig'den bir değil bir çok takımın talip olduğunu belirtti. Bu takımlardan birinin şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen önemli ekiplerden olduğunu vurgulayan Kalinic, kararı sezon sonunda vereceklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.