'Gönenli Sneijder'

Balıkesir Süper Amatör Lig'de şampiyonluğu göğüsleyen ve gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gönen Belediyespor'un orta saha oyuncusu Okan Yurttaş, Galatasaray'ın dünyaca ünlü Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'e benzerliğiyle dikkati çekiyor.

'Gönenli Sneijder'
Galatasaraylı yıldıza benzerliği dolayısıyla 'Wesley Okan' olarak bilinen ve takım arkadaşları tarafından bu şekilde çağrılan, Malatya doğumlu 28 yaşındaki oyuncu, futbolseverlerin de ilgi odağı haline geldi.

Birçok kişinin fotoğraf çektirdiği Yurttaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Wesley Sneijder'a benzetilmekten ve kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Hollandalı yıldıza ayrı bir hayranlık duyduğunu vurgulayan Yurttaş, 'Taraftarlarımız, orta sahadaki oyun stilimi de Sneijder'e benzetiyor. Onunla tanışmayı, yan yana fotoğraf çektirmeyi çok istiyorum' dedi.

- Galatasaray seçmelerinde başarılı oldu ama çağrılmadı
Futbola küçük yaşlarda başladığını dile getiren Malatyaspor'da profesyonel olduktan sonra Batman Petrolspor ve İçel İdmanyurdu gibi takımların formalarını giydiğini anlattı.
Henüz 16 yaşındayken Galatasaray'ın seçmelerine katıldığını, 3 bin kişinin arasından sıyrılmayı başarmasına rağmen daha sonra çağrılmadığını ifade eden Yurttaş, 'Gönen Belediyespor'da geçen sezon 9 gol attım. Sneijder'e benzerliğim kadar futbolumla da anılmak, konuşulmak istiyorum. Daha büyük kulüplerde oynamayı hedefliyorum. Şimdi Gönen Belediyespor'un oyuncusuyum ve takımın başarısı için çaba göstereceğim' diye konuştu.

Kaynak: AA