Yıldız oyuncudan şok karar!

Juventus'un golcü futbolcusu Tevez'in Boca Juniors'a transfer olacağı öğrenildi.

İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta forma giyen Carlos Tevez, Arjantin Ligi takımlarından Boca Juniors'a transfer oluyor.

Tevez'in menajeri Adrian Ruocco, Arjantinli futbolcunun 2 yıl sonra Arjantin'e döneceğini ve bunun hazırlıklarına şimdiden başladığını açıkladı.

EV YAPTIRIYOR

Tevez'in Arjantin'de ev yaptırdığını ifade eden Ruocco, "Tevez'in kariyeri Boca'da sona erecek, bunu biliyorum. Arjantin'de bir ev yaptırıyor ve kariyerinin son günlerini de orada yaşamak istiyor." şeklinde konuştu.

Tevez'in menajeri Ruocco, Arjantinli futbolcunun 2 yıl sonra Boca'ya gideceğini ifade etse de Boca Juniors'un ana hedefi bu transferi en kısa süre içerisinde gerçekleştirmek. Boca başkanlığına yeniden aday olan mevcut başkan Mauricio Macri, başkan seçilmesi durumunda Carlos Tevez'i Boca'ya getireceğinin vaadini verdi.

İtalyan basını, Carlos Tevez'i Juventus'tan kopartmanın bedelinin 10 milyon avro civarında olduğunu duyurdu. Futbola Boca Juniors'da başlayan 31 yaşındaki Tevez, bu sezon Juventus formasıyla çıktığı toplam 37 maçta 25 gol atıp 8 de asist yaptı.