Diego krizi bitti

Fenerbahçe'de Diego sorunu çözüldü. Brezilyalı oyuncunun menajeri yönetimle görüştü.

Geçtiğimiz hafta alacaklarındaki problem nedeniyle TFF'ye başvuran Diego kulüpte huzursuzluk yaratmıştı. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe kulübü Brezilyalı oyuncunun tüm alacaklarını ödeyerek dosyayı kapatmış ve olası olumsuz gelişmelerin önünü kesmişti.

Ancak yönetim Diego'nun menajerine bir görüşme çağrısı yaptı. Bu çağrıyı yanıtsız bırakmayan Diego'nun menajeri Türkiye'ye gelerek yönetimle toplantı yaptı. Yönetim bu başvurunun zamanlaması açısından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Brezilyalı'nın temsilcileri ise sözkonusu başvuruyu Trabzon'da yaşanan olaydan önce yaptıklarını ve bunun profesyonel bir hak olduğunu yönetime iletti.

Başvurunun kulübü yıpratmak amacıyla yapılmadığına dikkat çeken temsilciler Diego'nun Fenerbahçe'ye kalıcı olmak için geldiğini ve Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söylediler. Diego cephesi oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir isteğinin kesinlikle olmadığını vurgularken, ödemelerin de yapılmasıyla ortada hiçbir problemin kalmadığını yönetime iletti.

Bu konuşma üzerine Diego'nun Fenerbahçe'den ayrılması durumu da rafa kalkmış oldu.

'AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM'
Diego Ribas da instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı ve açıklamalarda bulundu. Taraftarlara seslenen Brezilyalı futbolcu, birkaç hafta önce yaşadığı sorunla ilgili herşeyin bugün kulüpte başkanla yaptığı toplantının ardından açıklığa kavuştuğunu söylerken, hiçbir zaman da Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediğini belirtti.

Diego ayrıca, 'Her zaman yaptığım gibi, kulübe katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım' dedi ve taraftarlara teşekkür etti.

Diego'nun Türkçe mesajı ve paylaştığı fotoğraf şu şekilde:

'Sevgili taraftarlar,

Kulubümüzde başkanımızla bugünki yapmış olduğumuz görüşmeden sonra, aramızda açıklığa kavuşmayan herhangi bir konu kalmamıştır.

Özellikle belirtmek isterim ki, görüşmemizden önceki süreçte de hiçbir zaman kulüpten ayrılma niyetim yoktu.

Her zaman olduğu gibi şimdi de takımım için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim. Büyük Fenerbahçe taraftarına selamlar.