Adnan Öztürk adaylıktan çekiliyor

Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi Adnan Öztürk adaylıktan çekiliyor. Öztürk'ün sağlık sorunları nedeniyle böyle bir karar aldığı ve yakın zamanda resmi açıklama ile kararını duyurması bekleniyor.

Uzun bir süredir başkan adaylığı için hazırlık yapan ve bir çok projenin çalışmasını hazırlayan Öztürk, yaşadığı sağlık sıkıntısı nedeniyle başkan adaylığından çekilme kararı aldı. Ancak Öztürk, camiadan gelen baskılar üzerinen bu kararını resmi olarak ilan etmedi. Öztürk'ün doktoru ile görüştükten sonra son kararını açıklayacağı belirtildi.

Yapılan muayene sonucunda orta kulak iltihabı teşhisi konulan Öztürk, yönetim kurulu listelerinin verilmesine 2 hafta kala kritik bir süreç yaşıyor. Doktorların seçim yarışı temposunun Öztürk'ün sağlığını ciddi şekilde etkileyeceği yönünde görüş belirtmesi üzerine ailesi ve yakın çevresi ile görüşen Öztürk, yazılı bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirecek.

Adnan Öztürk, Galatasaray'a başkan adayı olduğunu aylar öncesinden açıklamış ve gerekli çalışmaları yapmaya başladığını belirtmişti. Çalışma arkadaşları ile yoğun bir tempoya giren Öztürk, özellikle Galatasaray'ın mali yapısı ile ilgili detaylı projeler hazırlamıştı.