Mersin Altın Palmiye Ödülleri'ne Yıldız Yağmuru

Marka Kent İçel Dergisi'nin bu yıl ikincisi Marvista Ana Sponsorluğunda Marehan Confection Center'da düzenlenecek olan İçel Altın Palmiye Ödülleri'ne yurt içi ve yurt dışından birçok önemli konuk katılacak.


Organizasyon Komitesi Başkanlığını İçelli ünlü şair, yazar Mehmet Coşkundeniz'in yaptığı ikinci İçel Altın Palmiye Ödülleri Töreni sinema, sanat, kültür, spor, basın ve televizyon dünyasının devlerini İçel'de buluşturacak. Milan Teknik Direktörü ünlü Hollandalı futbol adamı Clarence Seedorf, ünlü Alman sinema oyuncusu Wilma Elles organizasyonun uluslararası onur konukları olacak.

Organizasyon hakkında bilgi veren organizatör Nedim Delibaş, "Elit Ajans ve NDM Ajans organizasyonunda gerçekleştirdiğimiz bir organizasyon. Adana Altın Koza ve Antalya Altın Portakal ödüllerinden sonra İçel için Akdeniz'de bir organizasyon hayalimizdi. Allah'a şükürler olsun İçel'e daha ikinci yılında uluslararası bir organizasyon kazandırdık. TRT Haber'in 24 Nisan 2015 Saat 21.00'de canlı yayınlayacağı organizasyona başta ana sponsorumuz Marvista'nın yönetim kurulu başkanı Fırat Bulut ve tertip komitesi başkanı Mehmet Coşkundeniz olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

DEVLER MERSİN'E GELİYOR
Yeşilçam'ın 100. Yılı dolayısıyla ünlü sinema oyuncuları Oya Aydoğan, Bahar Öztan, Yusuf Sezgin, Nuri Alço, Yılmaz Seçkin, Sümer Tilmaç, Eşref Kolçak İçel'e gelirken, İstanbul Spor İl Müdürü İbrahim Koç, Galatasaray Başkan Adayı Turgay Kıran, Somaspor Başkanı ünlü spor adamı Sinan Vardar, Spor adamları Ertuğrul Sağlam, Arif Erdem, Erman Toroğlu, Ümit Karan organizasyonun spor konukları olacak.

Organizasyona katılacak diğer ödül hak sahipleri ise şöyle:
"Şair Yazar Mehmet Çoşkundeniz, tiyatrocu Haldun Dormen, Ahmet Çevik, ünlü komedyen Yavuz Seçkin, sinema dizi oyuncuları Mesut Akusta, Ece Uslu, Murat Saraçoğlu, İlker Ayrık, Hakan Bulut, Kadir Doğulu, Mehmet Aslan, Hakan Eratik, Ayça Ayşin Turan, İsmail Hacıoğlu, ünlü manken Vatan Şaşmaz, sanatçılar Yeşim Salkım, Ege, Hakan Taşıyan, Çoşkun Sabah, basın ve televizyon dünyasından Cnn Türk Burak Törün, NTV Sonay Dikkaya, İHA Spor Müdürü Mustafa Karagöl ve iş dünyasından Tuğba Çömlekçioğlu, Sefer Dinç.

Kaynak: İHA