Aynı takım için mücadele edecekler

İspanyol El Mundo Deportivo gazetesi UEFA'nın NBA benzeri bir All Star maçı düzenlemeyi planladığını yazdı. UEFA bu organizasyonu gerçekleştirirse, Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo aynı takımda sahaya çıkabilecek.

Habere göre UEFA, çok uluslu bir organizasyon için kolları sıvadı. NBA'de düzenlenen All Star'ın bir benzeri için harekete geçen UEFA, Kuzey ve Güney Avrupa ülke liglerinden seçeceği oyuncularla bir maç organize edecek. Organizasyonda mücadele edecek oyuncular internetten yapılacak oylamayla seçilecek. Bir kulüpten en fazla üç oyuncu kadroda yer alabilecek.

UEFA All Star Maçı'nda Kuzey takımına İngiltere, Almanya ve Rusya; Güney takımına ise İspanya, Fransa ve İtalya liglerinden oyuncular seçilecek. En erken 2017'de düzenlenebilecek organizasyon için UEFA, aralarında Barcelona'nın da olduğu büyük ekiplerle bu fikri paylaştı. UEFA'nın henüz bu projeyi onaylamadığı; ancak Michel Platini'nin bu maça sıcak baktığı vurgulandı.

Bu organizasyon hayata geçerse; futbolseverler Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'yu aynı takımda izleyebilecekler.

El Mundo Deportivo gazetesi böyle bir maça çıkacak iki ekiple ilgili olası kadroları da hazırladı. Buna göre Kuzey takımı Neuer, Terry, Hummels, Alaba, Robben, Di Maria, Silva, Reus, Alexis, Aguero, Hazard; Güney takımı ise Buffon, Thiago Silva, Pique, Ramos, Danilo, Koke, Pogba, Neymar, Messi, Zlatan Ibrahimovic ve Cristiano Ronaldo 11'lerinden oluşabilecek.