Galatasaray kazanamazdı

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ programında Burak Yılmaz’ın kaçırdığı gole çok çarpıcı bir açıklama getirildi.

Galatasaray kazanamazdı
Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe – Galatasaray maçında, Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın Volkan'la karşı karşıyken kaçırdığı golle değişik bir yorum yaptı.

Galatasaray'ın ne kadar pozisyona girerse girsin maçı kazanamayacağını iddia eden Çakar “ Galatasaray kaç pozisyona girerse girsin bugün Galatasaray zaten maçı kazanamazdı. Bundan sonra benim için orası Saraçoğlu, Kadıköy ya da Fenerbahçe stadı değil. Orası perili stat. Gözlerimle gördüm. Burak'ın vurduğu pozisyonda top anlamsız bir şekilde havada sekiyor. Top bir noktada havada sekiyor ve avuta gidiyor” diye konuştu.

BİR TEL OLABİLİR


Bu olayın normal olmadığını vurgulayan Sinan Engin “ Bu olay normal değil. Yayıncı kuruluşun bir takım örümcek kameraları falan var. Kalenin oralarında ipleri var. Top bir anda giderken yön değiştiriyor. Yani bir şeye çarpıp zıplıyor” dedi.

Golle giden topun herhangi bir maddeye çarpmasıi durumun da maçın tekrarlanması gerektiğini söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı ' Türkiye Futbol Federasyonu yöneltmeliği madde 63-5, alalen kaleye giden bir top tel, ip, pet şişe v.b. maddelere çarparak oyun alanını terk ederse maç tekrarlanır ' diyerek maçın tekrarlanma ihtimalinin üzerini çizdi.

BEYAZ GAZETE