Futsal Gençler İl Birinciliği Sona Erdi

Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı okul Sporları faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 25 Şubat-06 Mart 2015 tarihleri arasında İyidere Spor Salonunda düzenlenen toplam 37 takımın katıldığı Gençler Futsal il Birinciliği final maçları ile son buldu.


Genç Erkekler kategorisinde Rize Anadolu Lisesi 1.ci olurken Tevfik İleri Anadolu Lisesi 2.ci, Ali Metin Kazancı Rize Lisesi 3.cü ve Necat Sağbaş Anadolu Lisesi 4.cü oldu.

Genç Kızlar kategorisinde ise Türk Telekom Spor Lisesi 1.ci olurken, Ardeşen Anadolu Lisesi 2.ci,Ali Metin Kazancı Rize Lisesi 3.cü ve Pazar Kız Meslek Teknik Anadolu Lisesi 4.cü oldu.

Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçının sonunda spor salonunu dolduran öğrenci taraftar gurubu son düdüğün çalınmasıyla büyük sevinç yaşayarak sahada sporcu arkadaşlarıyla galibiyeti kutladılar.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, ”10 gün boyunca İyidere ilçemizde gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri 02-04 Nisan 2015 tarihlerinde gurup müsabakalarında temsil edecek olan il birincilerimizi de yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.

Dereceye giren takımlara kupalarını ve başarı belgelerini Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, İlçe Müdürü Ali Çelil ve Okul Müdürleri tarafından verildi.

Kaynak: İHA