Bu forvet avrupayı karıştırdı

Villarreal'in 21 yaşındaki Arjantilisi Luciano Vietto, bu sezon gösterdiği performansla büyük kulüplerin dikkatini çekerken, transfer döneminde büyük takımların çekişmelerine neden olacak gibi görünüyor.

La Liga ekiplerinden Villarreal'in sezon başı Arjantin'in Racing Club Avellanada'dan 5.5 milyon euroya transfer ettiği Luciano Vietto, birçok Avrupa kulübünün ilgisini çekiyor.

Bu sezon ligde 23 maçta 11 gol kaydeden genç forvetin menajeri Jorge Cysterpiller, İspanyol AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Cysterpiller, Vietto'yu İspanya'dan Real Madrid, İngiltere'den Liverpool ve ismini vermediği 2 Alman kulübünün istediğini ve Vietto'nun sezon sonu takımında kalacağını düşünmediğini söyledi.

KULUBÜNDE KALMASI İMKANSIZ!

Villarreal'in 1-1 berabere kaldığı Real Madrid deplasmanında Los Galacticos başkanı Florentino Perez'in büyük beğensini kazanan Vietto'nun sözleşmesindeki serbest kalma ücreti ise Avrupa'nın dev kulüplerini hiç zorlamayacak.

10 milyon euro ücreti Villarreal'e ödeyen kulüp, genç Arjantinli'yi kadrosuna katabilecek. Bu da Vietto'nun kulübünde sezon sonu kulübünde kalmasını neredeyse imkansız kılıyor