Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvası Başladı

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvasının 11.'si yapılan törenle start aldı.


Kampüs alanı içerisindeki spor tesislerinde gerçekleştirilen turnuvanın açılış törenine Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Organizasyon Komitesi Başkanı ve Hastane Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır ve diğer yetkililer ile hastane personelinin yanı sıra Adana Demirspor'un unutulmaz orta saha oyuncularından ve Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Takım'ı Teknik Direktörü Tekin İncebaldır'da katıldı.

Turnuvanın açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, turnuvanın bu yılda çok güzel bir ortamda gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Personellerimizle birlikte daima beraberlik içerisinde bu tür etkinlikleri yapıyoruz buda hepimize artı bir motivasyon olarak yansıyor, emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi
Daha sonra turnuvanın ana sponsoru olan firmanın genel müdürü Metin Öcal, Komite Başkanı Ramazan Çakır ve Tekin İncebaldır ile diğer isimlerle birlikte pasta kesen Rektör Kibar ardından da turnuvanın başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Rektör Mustafa Kibar'ın da forma giydiği şöhretler takımı kendi arasında bir maç yaptı. Sonrasında ise Dahiliye Yoğun Bakım ile Mavi Şimşekler turnuvanın ilk karşılaşmasına çıktı.

12 takımın mücadele edeceği turnuva bir ay sürecek. Turnuvada takımlar ilk tur maçlarını puan usulü yapacaklar ardından ilerleyen haftalarda sıralamaya göre statü gereği eşleşmeler gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA