Havza'da Şampiyonluk Kutlaması

Samsun Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve ligin bitimi ile şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Havza Belediyespor Mehmetçik Meydanı'nda kutlama yaptı.

Samsun'da oynanan maçta Telekomspor'u 3-1 yenen ve BAL'a yükselen Havza Belediyespor'un ilçeye gelişinde konvoy oluşturuldu.
Mehmetçik Meydanı'ndaki şampiyonluk kutlamasında bir konuşma yapan Havza Belediyespor Başkanı Aziz Pekşen, başarıda takımdaki birlik ruhunun önemine dikkat çekerek, "Yakalanan başarıda oyuncularımız kadar bizlere destek olanların da katkısı büyük. Şehrimize hayırlı olsun. Tarihi birileri yazar, birileri yaşar, birileri de okur. Biz tarih yazdık. Geçen yıl burada kutlama yaparken BAL sözü verdik. Şimdi hedef 3. Lig" dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Kulüp Yöneticisi Erkan Acar ise bugüne kadar yapılan her şeyin takımın başarısı için olduğuna değinerek, "Biz sizlerden yardım isterken işte bunun için istiyorduk. Bu takım sizin destekleriniz ile 3. Lig'de çıkar" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, "Bugün çok mutluyuz. Havza Belediyesi olarak her zaman Havza Belediyespor'un yanındayız ve destekçisi olacağız. İlçemize yaşattıkları mutluluktan ötürü kendilerini kutluyor ve yollarında başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki sene 3. Lig sevincini de burada aynı şekilde kutlarız" dedi.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz takıma kupalarını verdi. Kulüp Başkanı Aziz Pekşen ise takım kaptanı ve hocasına çiçek verdi.

Kaynak: AA