Mudanya Belediyesi Dinçspor Genç Bayan Basketbol Takımı Play-off'ta

Mudanya Belediyesi Dinçspor Genç Bayan Basketbol Takımı, Oksijen Gençlik Spor Kulübü'nü 65-50 yenerek Bursa birincisi oldu. Dinçspor, namağlup olarak Türkiye Şampiyonası'nın play-off bölümüne katılacak.

Bursa Bölge Ligi'nde mücadele eden Dinçspor, oynadığı 6 müsabakayı kazanarak Türkiye Şampiyonası'nda play-off gruplarına katılmaya hak kazandı.
AA muhabirine yaptığı açıklamada, son dakika transferi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Genç Bayanlar Basketbol Takımı altyapısından Rezzan Dikyol'un takıma kazandırılmasının kendilerine güç verdiğini belirten Dinçspor Kulübü Genel Menajeri Arzu Gürsel, Türkiye Şampiyonası'nda başarı hedeflediklerini dile getirdi.
Mudanya Belediyesi ve Dinçspor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz ise 19-25 Mayıs'ta Elazığ'da yapılacak Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarına güçlü bir takımla çıkarak başarılı olacaklarına inandıklarını, elde edilen başarının gurur verici olduğunu vurguladı.
Türkyılmaz, Bursa birincisi olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "Gençlerimiz spor alanındaki başarılarıyla yollarına emin adımlarla devam ediyorlar. Bizler de spora ve sporcuya desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Mudanyalılar olarak bizlere bu sevinç ve gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA