Yataş Grup, Eskişehir Batıkent'te Enza Home Mağazasını Açtı

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Eskişehir'de Enza Home mağazası açtı.

Batıkent Mahallesi Bademliyol Sokak'ta açılan bin 400 metrekarelik Enza Home mağazasında modern, yenilikçi, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım sunan mobilya ürünleri müşterilerin beğenisine sunuldu.
Ev dekorasyonunda pratik ve yenilikçi çözümleriyle dikkati çeken Enza Home mağazalarında yatak odaları, yemek odaları, televizyon üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı ürünler bulunuyor.
Yataş Grup Onursal Başkanı Yılmaz Öztaşkın, Enza Home açılışında yaptığı konuşmada, Eskişehir insanının ufkunu genişlettiğini ve insanların Eskişehir'i ziyaret etmek için akın akın geldiğini söyledi.

Eskişehir gibi güzel bir şehirde yaşayanların evlerinin de güzel olması gerektiğine dikkati çeken Öztaşkın, "İnsanları huzurlu yataklarda yatırmamız, güzel mobilya gruplarında oturtmamız ve evlerini süslemeleri lazım" dedi.

Öztaşkın, Enza Home'un hayırlı olmasını diledi.
Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın ise Eskişehir'e yeni bir mağaza kazandırmanın keyfini yaşadıklarını belirtti.

Eskişehir'de üç mağaza açtıklarını dile getiren Öztaşkın, şunları kaydetti:
"Enza Home çok şık oldu. Şehir çok güzel ama bir yandan evlerimizin de çok güzel olması gerekiyor. Evlerde yaşam alanlarımızı inşallah bundan sonra Enza Home ile daha fazla şıklaştıracağız. Bugün bizim için sadece bir mağaza açılışı deği, Eskişehir'imiz için önemli bir gün."
Bahadır Ünalan da 1988 yılından beri bayisi oldukları Yataş Grup'un bugün 3 mağazasını açmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ünalan, şöyle konuştu:
"Bir dünya markası olma yolunda ilerleyen, sektöre daima ilkleri kazandıran ve Türkiye'nin en iyi bilinen markalarından Yataş'ın bir parçası olarak Eskişehir'de Yataş'ın temsilcisi olmanın sorumluluğunu biliyor ve bu bilinçle tüketicilerimize Yataş'a yakışan hizmet sunmaya çalışıyoruz Yataş'ın yıllardır sürdürdüğü prensiplerini, kaliteli mal ve hizmet anlayışını devam ettirerek, hep birlikte bugün olduğu gibi gelecekte daha büyük başarılara imza atacağız. Bu inançla çalışmaya devam edip, bu misyonu gelecek nesillere de aşılayacağız."
Konuşmaların ardından mağazanın açlışı gerçekleştirildi.

Açılışa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor Kulubü Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA