Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası Maden Şehitleri Anısına Düzenlenecek

Soma Kaymakamlığı koordinesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen '22. Kaymakamlık Futbol Turnuvası' 7 Nisan'da başlıyor.


Bu yıl 301 maden şehidi anısına düzenlenecek olan kurumlar arası futbol turnuvasının kura çekimi gerçekleştirildi.

7 Nisan-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan turnuva 19 takımın katılımıyla gerçekleşecek. 19 takımın yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen grup kura çekimine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay önderlik etti.

Bu sene karşılaşmalar, A grubunda 10 takım, B grubunda 9 takım olmak üzere iki grupta oynanan maçlar ile yapılacak. Gruplarında ilk dörde giren takımlar çeyrek final oynama şansı yakalayacak. Çeyrek final ve yarı final karşılaşmaları çapraz eşleşme ile oynanacak.

Çekilen kuraya göre, turnuvanın açılış maçıi 7 Nisan 2015 tarihinde B grubunda yer alan geçen senenin turnuva şampiyonu İmbat A.Ş ile turnuva dördüncüsü Soma Çarşı arasında saat 16:30’da gerçekleşecek.

Kura çekiminden sonra konuşma yapan Dilek Kuruçay, her sene olduğu gibi bu senede turnuvanın fair-play çerçevesinde geçmesini dilerken, kura çekimine ve turnuvanın gerçekleşeceği tesisleri hizmete sunan TEİAŞ yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: İHA