Dosod Yarışlara Hazırlanıyor

Düzce Otomobil Sporları Ve Off-Road Derneği (DOSOD), 18-19 Nisan tarihlerinde Selamlar köyünde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

Düzce Otomobil Sporları Ve Offroad Kulübü yönetim kurulu Başkanı Zafer Altınışık ve yönetim kurulu üyeleri yarışlara hazırlık öncesinde ise Düzce’ye atanan Vali Ali Fidan’ı makamında ziyaret ederek kulüp çalışmaları ve yapılacak yarışlar hakkında bilgiler verdi.
Off Road şampiyonalarına başarılı yarışlar organize ederek Düzce’nin adının duyulmasını sağlayan DOSOD kulübü, Nisan ayında Düzce’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına puan veren offroad yarışına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından onaylanan ve Türkiye Şampiyonasına puan verecek olan yarışlar bu yıl 18-19 Nisan Tarihleri arasında Selamlar Köyünde yapılacak. Yarış hazırlıklarına başlayan DOSOD kulübü yönetim kurulu üyeleri Türkiye’de sadece 7 ilde yapılan offroad şampiyonası etap hazırlıkları öncesinde ise Düzce’ye yeni atanan Vali, Ali Fidan’ı makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dediler. Ziyarette DOSOD yönetim kurulu Vali Ali Fidan’a yarışlarla ilgili bilgiler vererek 18-19 Nisan’da yapılacak yarışlara davet ettiler.

Kaynak: İHA