Borçka Kaymakamı Öztürk, Başarılı Güreşçileri Ödüllendirdi

Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Artvin'de düzenlenen güreş müsabakalarında, serbest ve grekoromen stilde başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

Kaymakam Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Nuri Peker, güreş antrenörü Zaza Vardidze, Meryem Acar Ortaokulu öğrencisi Can Gülçay, Demirciler Ortaokulu öğrencisi Muharrem Güneş, Muratlı Ortaokulu öğrencisi Abdülsamet Gaz ve Yeniyol Ortaokulu öğrencisi Kürşat Demir'i makamında kabul etti.
İlçede her branşta spora verilen öneme değinen Öztürk, daha iyi başarılar elde edilmesi için kaymakamlık olarak gerekeni yaptıklarını söyledi.

Spora verilen desteğin meyvelerinin, elde edilen derecelerle alındığını dile getiren Öztürk, "Geçtiğimiz günlerde Artvin'de, 18 ilden yaklaşık 250 sporcunun katıldığı müsabalara katılan 10 sporcumuzdan 2'si birincilik, biri ikincilik, biri de üçüncülük elde ederek bizleri mutlu etmiştir. Dereceye giren sporcularımız 16-19 Nisan'da Düzce'de yapılacak Okullararası Güreş Türkiye Birinciliğinde Artvin'i en iyi şekilde temsil edeceklere inanıyorum" dedi.

Öztürk, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA