Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor.


Belediye, ilçeyi amatör liglerde temsil eden 14 Eylül, Lalaşahin, Yalıntaş, Akar, Çırpan, Çeltik, Çimen, 1923 Mustafakemalpaşa, Tepecik, Kavaklı ve Selimiye spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 11 spor kulübünün başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, belediye tarafından temin edilen spor malzemelerini kulüp yöneticilerine teslim etti.

Sporu her yaştan insana ulaştırmanın gayreti içinde olduklarını söyleyen Başkan Kurtulan, amatör kulüplerin bu hedef doğrultusunda yaptıkları çalışmalara her zaman destek olacaklarını belirtti.

Başkan Kurtulan, “Spor sahalarının artırılması ve mevcut tesislerin modernize edilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şükrü Erdem Tesisleri’nin bulunduğu bölgeye yeni bir spor alanı yapıyoruz. Kapalı Spor Salonu’nu da gözden geçirerek gençlerin hizmetine sunacağız. Akar Sahası’nı da UEFA kriterlerine göre yapılarak ilçemize kazandırılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devrettik. Tesisleşme hamlesini Büyükşehir’le birlikte sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA