Manchester City'e Barca darbesi

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında İspanyol ekibi Barcelona, sahasında İngiliz temsilcisi Manchester City'i yenerek çeyrek finale çıktı.Bu sonuçla UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki İngiliz takımları elenmiş oldu.

Manchester City'e Barca darbesi
Barcelona kentinde oynanan karşılaşmanın 31. dakikasında Messi'nin mükemmel pasıyla ceza sahasında buluşan Hırvat futbolcu Rakitic takımını 1-0 öne geçirdi ve devre böyle sona erdi.

HART KALESİNDE DEVLEŞTİ

Müsabakanın ikinci yarısında rakip kaleye yüklenen Barcelona bir türlü ikinci golü bulamadı. Ev sahibi ekibin Messi, Neymar ve Suarez ile girdiği pozisyonlarda kaleci Hart başarılı bir performans ortaya koyarak gole izin vermedi. Manchester City kalecisi Hart, maç boyunca Barcelona'nın girdiği 10 pozisyonda rakip forvetlere kalesini kapattı.

AGÜERO PENALTI KAÇIRDI


Bu arada, Manchester City'de Agüero 78. dakikada kazanılan penaltı atışından yararlanamadı. Barcelona kalecisi ter Stegen penaltı vuruşunda, Arjantinli futbolcunun topunu kurtarmayı başardı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İNGİLİZ TAKIMI KALMADI

İngiltere'de oynanan ilk maçı da Barcelona 2-1 kazanmıştı. Bu sonuçla UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki İngiliz takımları elenmiş oldu.