Denizli Büyükşehir Belediye Spor Erzincan Refahiye Sporu 4-2 Yendi

Erzincan Refahiyespor 3. Lig 2. Grup 26. haftasında evinde konuk ettiği Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında 4-2 sahadan mağlup olarak ayrıldı.


Maça çok hızlı başlayan Erzincan Refahiyespor baskısını rakibine hissettirdi ve 8. dakikada Hasan Karaçengel’in ayağından bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un cevabı ise fazla gecikmedi ve 13. dakikada Rıdvan Aykan’ın penaltıdan attığı golle maça denge geldi, skor 1-1 oldu. Golden sonra ise Erzincan Refahiyespor ataklarını kesmedi ve 17. dakikada Hasan Karaçengel kendi ve takımı adına 2. golü attı, takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla biter derken Denizli Büyükşehir Belediyespor 43. dakikada İlker Avşar’ın attığı golle maçı tekrar dengeledi ve skoru 2-2 yaptı. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda ise ilk yarıda olduğu gibi Erzincan Refahiyespor maça hızlı başladı, ancak bu sefer gol gelmedi. Erzincan Refahiyespor baskıyı hissettiği dakikalarda ise rakibinin ataklarını engellemeyi başardı. Erzincan Refahiyespor adına 64. dakikada Yavuz Odabaşı’nın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle maçın kontrolü tamamen Denizli Büyükşehir Belediyespor’un eline geçti. Denizli Büyükşehir Belediyespor ataklarını hızlandırdı ve 73. dakikada İlker Avşar’ın kendisi adına 2. takımı adına 3. golü bulmasıyla maçta 3-2 öne geçerek önemli bir avantaj yakaladı. Golden tam 2 dakikada sonra ise Erzincan Refahiyespor adına Murat Çelik direk kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra ise Denizli Büyükşehir Belediyespor skorunda vermiş olduğu avantajla maçın kontrolünü tamamen eline aldı. Maçın son dakikalarında ise Erzincan Refahiyespor oyuncularının tamamının beraberlik golünü bulmak için rakip ceza sahasına gitmeleri ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’un maçın son anında kontra atakta 90+3’de İlker Avşar’ın ayağından bulduğu golle maçın skorunu tayin etti ve maçtan 4-2 galip ayrılan taraf oldu.

Erzincan Refahiyespor evinde aldığı bu mağlubiyetle 3. Lig 2. Grup’ta 22 puanla 15. sıradaki yerinde kaldı. Erzincan Refahiyespor gelecek hafta deplasmanda Çan İbrahim Bodur Stadı’nda Dardanelspor ile karşılaşacak.

Kaynak: İHA