Ahmet Çakar 'Derbicik' dedi... Sinan Engin çıldırdı

Fenomen futbol programı Beyaz Futbol'da, eski hakem Ahmet Çakar'ın Beşiktaş-Fenerbahçe rekabeti ile ilgili aşağılayıcı yorumları eski futbolcu ve menajeri Sinan Engin'i çileden çıkardı. Çakar'ın, "Beşiktaş-Fener derbisi, G.Saray -F.Bahçe derbisiin yan sanayisidir" yorumu üzerine Sinan Engin önündeki bardağı Çakar'a fırlattı...

Ahmet Çakar 'Derbicik' dedi... Sinan Engin çıldırdı
Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol dün gece gergin anlara sahne oldu. Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin tartışıldığı programda eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar'ın sözleri stüdyoyu gerdi.

DERBİ DEĞİL, DERBİCİK

Ahmet Çakar, Pazar günü Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için 'Yan sanayi' yorumunu yaptı. Moderatör Ertem Şener ve Sinan Engin'in tepkisi üzerine sözlerini ağırlaştıran Çakar, FB-BJK derbisi için bu sefer de ' Özür diliyorum Sinan alınmış. Beşiktaş-Fenerbahçe derbi bile değildir, derbiciktir. Türkiye'nin derbisi Fenerbahçe-Galatasaray derbisidir.' ifadesini kullandı.

ÇAKAR'DAN AĞIR MI AĞIR SÖZLER


Ahmet Çakar'ın bu sözleri stüdyoyu karıştırırken, moderatör Ertem Şener ünlü yorumcudan özür dilemesini istedi. Bu sözler üzerine Çakar ' Az bile söylemişim. Yan sanayi değil, derbicik değil, İstanbul'da oynanacak olan Sarıyer-Fenerbahçe maçından bir kademe daha yüksek' diye konuştu.

SİNAN ENGİN ÇILDIRDI


Çakar'ın Beşiktaş hakkında söylediği ifadeler, Sinan Engin'i sinirlendirirken ünlü yorumcu bir anda çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan Sinan Engin, 'Yeter artık' diyerek önünde bulunan bardağı duvara fırlattı.

BEYAZ GAZETE