'Canım sıkılıyor'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Club Brugge maçının ardından yakın dostlarına dert yandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 2-1'lik Club Brugge mağlubiyeti sonrası keyfi kaçtı... Deplasmana giden Orman'ın yakın dostları, “Başkan suratın asık... Deplasmanda 2-1 de kötü sayılmaz... Canını sıkma” dediler... Orman bunun üzerine içini döktü ve şunları söyledi:

“Benim derdim skor değil. Kötü oynuyoruz, canım ona sıkılıyor. Balıkesir maçı, Sivas maçı, şimdi de bu maç... İyi futbolcularımız var, iyi hocamız var ama son dönemde iyi oynamıyoruz. Bu kadar iyi oyunculardan kurulu bir takımın böyle oynamaması gerek. Anlamıyorum, bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Hocayla ve oyuncularla konuşacağım. Sıkıntıları mı var, oyun olarak neden bu kadar düştük, onları dinleyeceğim.

'BUNA SON VERMELİYİZ'

Yoksa her ne kadar öne geçmiş olsak da deplasmanda 2-1 hiç de kötü bir sonuç değil. Perşembe günü Olimpiyat'ta 70 bin taraftarımızın önünde oynayacağız. Onların da vereceği destekle bu turu geçeriz. Buraya gelirken Club Brugge'den daha güçlü takımları yendik, eledik. Eğer okyanusu geçip çayda boğulursak gerçekten canım yanar. Sadece ben değil, bütün camia hayâl kırıklığı yaşar.

Ben futbolculara ve teknik heyete fazlasıyla güveniyorum. Gerçek performanslarını gösterseler bize yeter de artar zaten. Artık oynanan bu kötü futbola son vermeliyiz. İlk önce de pazar günü Kayseri Erciyes maçını kazasız belasız geçmemiz lazım.”