Arena’da Maç Sonu Ortalık Karıştı

Galatasaray’ın Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından soyunma odası koridorlarında ortalık karıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Başakşehir'i konuk eden Galatasaray, 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Mücadelenin uzatma bölümlerinde sarı-kırmızılı ekip, galibiyet golü için ataklarını sıklaştırdığı sırada Başakşehir yedek kulübesi önünden bir taç açışı kazandı. Atış kullanılmak üzereyken konuk ekibin yedek kulübesinden sahaya ikinci bir top atıldı. Başakşehir yedek kulübesinin bu hareketine sinirlenen Kamerunlu oyuncu Chedjou, topu sert bir biçimde dışarı yolladı. Daha sonra Kamerunlu oyuncu ile Abdullah Avcı'nın yardımcısı Erol Bulut arasında tartışma yaşadı. Başakşehir forması giyen eski Galatasaraylı kaleci Ufuk Ceylan araya girerek olayların yatışmasını sağladı.

MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI
Mücadelenin son bölümlerinde yaşanan gerilim maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odası koridorlarına taşındı. İki takım oyuncuları ve teknik heyetinin soyunma odasına girişinde ortalık bir anda karıştı. Polis ekipleri ve güvenlik görevlileri kavgayı yatıştırmak için yoğun çaba sarf etti.

Kaynak: İHA