Turgutluspor'da Olağanüstü Genel Kurul Kararı

Spor Toto 2. Lig'de kalma mücadelesi veren Turgutluspor'da, Adnan Demirel başkanlığındaki yönetim kurulu, olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Demirel, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, eski başkanlardan Mustafa Kocatürk, teknik direktör Selahattin Dinçel ve yönetim kurulu üyeleri gece tesislerde toplandı.
Toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapan Demirel, görüşmeler sonucu kongreye gitme kararı aldıklarını belirterek, ''Takımımız ve Turgutlu için hayırlı olsun'' dedi.

Yaklaşık 8 aydır beraber olduklarını ve zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Demirel, şöyle konuştu:
''Elimizden geleni fazlasıyla yerine getirdik. Ne kadar Turgutlusporlu olduğumuzu göstermek adına, bizim makam mevki sevdamızın olmadığını defalarca her yerde söylememize rağmen geldiğimiz noktada Turgutluspor'u kurtarmak ve takıma yön vermek için kongre kararı aldık. Başkanımızla ve eski başkanımız Kocatürk'le istişare yaptık. Mustafa Kocatürk bu göreve talip olduğunu söyledi.

"
Belediye Başkan Turgay Şirin de emekleri için başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Şirin, ''Turgutluspor için kongre süreci başladı.

Mustafa Bey de bu zor süreçte takıma destek verebilme adına bu işe girdi. Biz de kendisine elimizden geldiğince destek vereceğiz" diye konuştu.

Mustafa Kocatürk ise Turgutluspor'un, ligde bulunduğu yeri hak etmediğini dile getirerek, yaklaşık 15 gün sonra yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa talip olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA