Psg Mucizesi Chelsea'yi Yıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur rövanş maçında Paris St Germain, deplasmanda atılan gol avantajıyla Chelsea'yi eleyerek, çeyrek finale yükseldi.


Fransa’da oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın rövanşı Stamford Bridge de oynandı. Karşılaşmanın 31. dakikasında PSG’nin İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, 81. dakikada sahneye çıkan savunma oyuncusu Cahill, Chelsea’yi öne geçiren golü kaydetti.

Ancak bu golden 4 dakika sonra konuk ekipte Chelsea'den transfer edilen David Luiz kafa vuruşuyla skora denge getirdi ve karşılaşma uzatmaya gitti.

Uzatmaların 5. dakikasında konuk ekipte Thiago Silva, ceza sahasında topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Eden Hazard meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak, takımını tekrar öne geçirdi. Bu golün ardından oyundan kopmayan Fransız ekibi, 114. dakikada Thiago Silva ile bir gol daha buldu.

Kalan sürede başka gol olmayınca PSG, deplasmanda fazla gol attığı için Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen takım oldu.

Kaynak: İHA