Bayern Münih gol oldu yağdı

Şampiyonlar Ligi 2.Tur rövanş maçında Bayern Münih 0-0'ın rövanşında evinde Lucesculu Shakhtar'ı 7-0 yendi.

Bayern Münih gol oldu yağdı
Karşılaşmanın tamamında üstünlüğünü sahaya yansıtan Bayern sahadan 7-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Maça Bayern Münih müthiş bir başlangıç yaptı. Maçın hemen 3. dakikasında Oleksandr Kucher penaltı yaptırdı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Topun başına geçen Thomas Müller fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bayern'in 2. golü ise 34. dakikada Boateng'den geldi. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca soyunma odalarına takımlar 2-0'lık sonuçla gittiler.

Maçın 2. yarısında da Bayern Münih fırtınası vardı. Alman devi 49. dakikada Ribery, 51. dakikada Thomas Müller, 63. dakikada Badstuber,75. dakikada Lewandowski ve 87. dakikada Götze'nin golleriyle sahadan 7-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Shakhtar Donetsk'i kupa dışına iten Bayern Münih adını Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne yazdırdı.

MÜTHİŞ MAÇTA PSG UZATMALARDA KAZANDI
Chelsea, 1-1'in rövanşında sahasında PSG ile karşılaştı. İbrahimovic'in 31. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldığı maçta Chelsea, 81. dakikada Cahill ile öne geçti. Ev sahibi ekip turdan çok eminken sezon başında Chelsea'den PSG'ye transfer olan David Luiz'in golü maçı uzatmalara götürdü.

Uzatmalarda 96. dakikada Thiago Silva'nın topa ceza sahası içinde eliyle müdahalesinde hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Eden Hazard, Chelsea'yi bir kez daha öne geçirdi. Ancak PSG pes etmedi. Penaltıya sebebiye veren Thiago Silva'nın kafa golüyle Fransız ekibi adını bir üst tura yazdırdı.