Schalke Real Madrid'e kabus yaşattı

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta deplasmanda 2-0 yendiği Schalke’ye evinde 4-3 yenilmesine karşın çeyrek finale kaldı

Schalke Real Madrid'e kabus yaşattı
Real Madrid deplasmanda 2-0 azandığı Schalke eşleşmesinin rövanşında kabus gördü.

Sahasında mahkum oynayan Madrid ekibi, 4-3 kaybetmesine rağmen tur atladı. Casillas son 5 dakikada çok krtitik 3 kurtarış yaptı ve turu getirdi.

İlk maçı 2-0 kazanan Real Madrid, son haftalardaki kötü havayı dağıtmak için Schalke karşısındaydı. Ancak hiç beklemedikleri bir rakip buldular. İlk 20 dakikada 5 kez gol pozisyonuna giren Almalar, 20. dakikada Fuchs'un golüyle 1-0 öne geçti. Golün şokunu çabuk atlatan Real, 25. dakikada Ronaldo'nun kafa golüyle beraberliği yakaladı. oyunca bir türlü istediği tempoyu bulamayan İspanyollar karşısında bir topu da direkten dönen Schalke, 40. dakikada eski bir Realli Huntelaar ile bir kez daha öne geçti. Ronaldo, bu gole de 5dakika sonra kafayla yanıt verdi.

Maçtaki 2. golünü atan Portekizli, Avrupa kupalarındaki 78. golünü atarak Messi'yi geride bıraktı ve zirveye yerleşti. Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi golü sayısı ise 75...

İkinci yarıda Benzema sahneye çıktı ve üstüste çalımların ardından ilk kez takımını öne geçirdi. Bu kez hemen karşılık verme sırası Schelke'deydi. Onlar da 57. dakikada genç Sane ile nefis bir gol buldu. Bu arada Sena Devler Ligi'ndeki ilk şutunda Casillas'ı avlamış oldu.

83. dakikada Real'in korkulu anları başladı. Sane'nin pasında Huntelaar muhteşem vurdu ve skoru 4-3'e getirdi. casillas'ın kritik kurtarışları sonrasında maç 4-3 Schalke'n,n üstünlüğüyle sona erdi. Real böylece tur atlatyan takım oldu.