Çankırı'da Voleybola Özdemir Kardeşler Damga Vuruyor

Erkekler Voleybol 2. Ligi B Grubu ekiplerinden Çankırı Belediye Gençlikspor'da mücadele eden 3 kardeş, takımlarının başarısı için birlikte mücadele ediyor

İsmail, ortanca kardeşi Taha ve küçük kardeşi Abdulkadir, Çankırı Belediye Gençlikspor'daki mücadeleleriyle şehirde isimlerinden söz ettiriyor.
26 yaşındaki İsmail Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşlerin en büyüğü olduğunu belirterek, Yıldız ve Genç Milli Voleybol Takımı'nda görev aldığını söyledi.

Antrenörü Seyfettin Turan'ın girişimiyle 13 yıl önce voleybolla tanıştığını aktaran Özdemir, "Yıllardır profesyonel voleybol oynuyorum. Kardeşlerimle aynı takımda oynuyoruz. Onlarla olmak, benim için gurur verici" dedi.

Kardeşlerinin voleybola başlamasında etkisinin olduğunu vurgulayan Özdemir, "Voleybolla uğraşmaya başlamamın ardından ailem maçlarımı izlemeye geliyordu. Kardeşlerimin voleybola başlamasında benim etkim oldu" diye konuştu.

Ortanca kardeş Abdulkadir Özdemir (21) de Çankırı Belediye Gençlikspor'da oynadığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Ağabeyi sayesinde işine sımsıkı sarıldığını dile getiren Özdemir, "Birlikte oynamak kadar güzel duygu yok. Her zaman arkanızda bir kardeşin yardım eli olunca üstesinden gelemeyeceğiniz iş yok. Maçlarda ağabeyim yardımcı oluyor. Hatalarımı söylüyor. İnsanın yanlışlarını söyleyen ağabeyinin yanında olması çok güzel. Hatamda da başarımda da her zaman yanımda oluyor" ifadesini kullandı.
Voleybolu çok sevdiğini anlatan Abdulkadir Özdemir, "Ağabeyim Ankara'ya maçlara gittiğinde biz de ailece onun peşinde gidiyorduk. Bu sayede ailecek voleybolu sevmeye başladık" şeklinde konuştu.

- "Sahada 2 ağabeyinin olması, güzel bir duygu"
En küçük kardeş Taha Özdemir de ailenin hem en küçük hem de voleybola en geç başlayan üyesi olduğunu söyledi.

Özdemir, hep birlikte milli takımda forma giymek istediklerini ifade ederek, "Çankrıspor'da 2 ağabeyimle mücadele ediyorum. Bu, gurur verici. Sahada yanında iki ağabeyinin olduğunu bilmek çok güzel. Her maçı alıp Birinci Lig'e çıkmak istiyoruz. Ben de ağabeylerimle milli takımda oynamak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Baba Faruk Özdemir de babaanne, anneanne ve dedelerin el ele verip torunları izlemek için maça geldiğini anlattı
Çocuklarıyla gurur duyduğunu aktaran Özdemir, "Maçlara ailecek geliyoruz. Çocuklarımızın oynaması gurur verici. İkisi milli sporcu. maçtan eve gidince akşamları evde değerlendirme yapıyoruz. Üçünü de ileride milli takımda görmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA