Saray Belediyespor Namağlup Şampiyon Oldu

Tekirdağ 1. Amatör Küme takımlarından Saray Belediyespor, Çukuryurtspor'u 3-0 yenerek Süper Amatör Lig’e yükseldi.


Saray stadında oynanan maçta ilk yarıyı 2-0 bitiren Saray Belediyespor taraftarları ilk yarının sonunda şampiyonluğu kutlama hazırlıklarına başladı.

İkinci yarının başlamasıyla taraftarlardan büyük destek alarak maçı Sefa'nın son gölüyle 3-0 yapan Saray Belediyespor son düdükle şampiyonluğunu ilan etti.

Saray Belediyespor yöneticileri maçın ardından saha içine inerek kupa töreni düzenledi.

Törende konuşma yapan Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, "Öncelikli olarak oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Bu başarıda en büyük pay sahibi onlar. Bu şampiyonluk bizleri olduğu kadar tüm Saray halkını da gururlandırdı. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde Saray Belediyesporumuzu çok daha iyi noktalara taşıyacağız" dedi.

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray'ın sportif alanda başarıdan başarıya koştuğunu ifade ederek, "Yaz Spor Okullarından güç alan takımlarımızın ve okullarımızın şampiyonlukları peş peşe geliyor. Bugün de Saray Belediyesporumuz 1. Amatör Ligde namağlup şampiyon olarak bizleri gururlandırdı. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere, teknik heyetimize, yönetimimize ve çok değerli Saray Belediyespor taraftarına teşekkür ediyorum. Saray Belediyesi’nin bugüne dek imkanları doğrultusunda spora yaptığı yatırım, bundan sonraki süreçte katlanarak devam edecektir" ifadelerini kaydetti

Son olarak söz alan Saray Kaymakamı Hüseyin Öner ise, şampiyonluk sevinci paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Son dönemde spor alanında çok önemli başarılar elde ettik. Sarayımızın takımları ve okulları ilçemizi başarıyla temsil ediyorlar. Bu başarılarından dolayı bütün takımlarımızı yürekten kutluyorum. Bu başarıda son dönemde hayata geçirilen tesisleşme çok önemli bir etken oldu. Elde ettiğiniz bu şampiyonluklar 'Bu tesisler sizlere helal olsun' dedirtti. İnanıyorum ki, bu başarılar devam edecek, Saray sportif alanda çok daha iyi noktalara gelecektir. Saray Belediyespor’un şampiyonluğunda emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kupa teslimi Kaptan Bora Kolcuoğlu’na yapıldı. Törenin ardından saha içinde şampiyonluk fotoğrafları çektiren futbolcular, taraftarlar ile şampiyonluğu kutladı

Kaynak: İHA