Samsumspor - Alanyaspor Maçı

Samsunspor yarın evinde oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor yarın 19 Mayıs Stadyum'unda saat 19.00'da karşılaşacağı Albimo Alanyaspor maçı hazırlıklarını bugün Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen son antrenmanla tamamladı.

Albimo Alanyaspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Altın, 'Biz iyi ve performanslı bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı Alanyaspor maçı ve önümüzdeki maçlarda da sürdürmeyi planlıyoruz. Karşılaşmadan 3 puanı alacağız' dedi.

Samsumspor - Alanyaspor Maçı

Samsunspor'un ligin ikinci yarısına iyi başladığını hatırlatan Zeren, 'Peş peşe 2 galibiyet aldık. Galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Ligde ilk 6 içinde yer almak istiyorsak mutlaka Albimo Alanyaspor maçını kazanmak zorundayız. Tüm hazırlıklarımızı bunun için yaptık, tek eksiğimiz taraftarımız' dedi.

Giresunspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Albimo Alanyaspor maçında seyircisiz oynama cezası aldıklarını hatırlatan Zeren, 'Cezaya itirazımızı yaptık ancak, itirazımız reddedildi. Ama hangi şartlarda olursa olsun, biz biliyoruz ki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacak.

Stadyum çevresinde bile olsa bizleri destekleyecek. Oyuncularımız da tribünlerde taraftarlarımız varmış gibi 90 dakika mücadelesini yapacak. Umarım 3 puanın sahibi biz oluruz' şeklinde konuştu.