İdmanocağı, Çanakkale Belediyespor Maçına Hazır

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde, hafta sonu evinde Çanakkale Belediyespor ile karşılaşacak İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, teslimiyetçi olmayıp kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Yedidağ, Çanakkale Belediyespor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Kendimize güveniyoruz. Maça hazırız" dedi.

Çanakkale Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Yedidağ, "Hem play-off'a kalma hem de sıralamadaki yerimizi sağlamlaştırabilmemiz açısından önem arz ediyor. Rakibimiz de play-off'a kalmak istiyor. Rakibimiz karşısında teslimiyetçi olmayıp kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Oyunu asla bırakmayacağız" diye konuştu.

Yedidağ, taraftarlara da seslenerek, "Karşılaşmada bizi asıl motive edecek güç seyirci olacak. Pazar günü Beşikdüzü'nde oynayacağımız maça taraftarlarımızın ilgi göstermesini ve takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Birlikten güç doğar. Hep birlikte olursak, kazanmamız daha da kolaylaşır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA