Ringin Şehzade ve Sultanları Bodruma Hazır

Türkiye Muay Thai Federasyonu Manisa İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılacak olan “Alt-Üst Gençler ve Büyükler Bay-Bayan Ege Bölge Şampiyonası” seçme niteliğini taşıyan müsabakalar geçtiğimiz gün Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ring Sporları Salonunda gerçekleştirildi.


İl Temsilcisi ve Bölge Başkanı Ediz Barış yaptığı açıklamada, “İl Seçmemiz beklediğimizden daha büyük talep gördü. Seçmeye İl Gençlik Spor Kulubü, Manisa Jeet Kune Do Spor Kulübü, Akhisar Arena Spor Kulübü, Turgutlu Muay Thai Spor Kulübü, Turgutlu Kızıl Ejder Spor Kulübü, Salihli Olimpia Spor Kulübü ve Ferdi lisanslı sporcular katıldılar. Sabah 08.00’da başlayan organizasyon akşam saatlerine kadar sürdü. İl Seçmemizde Bizleri Yalnız bırakmayan Federasyon Asbaşkanımız sayın Şakir Bayramoğlu’na, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz sayın Dr. Savaş Duman’a ve Manisa Muay Thai'sine vermiş olduğu destek ve katkılar için Şehzadeler Belediye Başkanımız sayın Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ederim” dedi.

BAYRAMOĞLU: MANİSA ÖRNEK BİR ŞEHİR
Federasyon asbaşkanı Şakir Bayramoğlu da, “Manisa ili Türkiye’de Muay Thai branşına en geç giren illerden biri 2006 yılında Resmi Federasyon olan spor dalımıza Manisa ilinde 2009 yılı sonlarında başlandı. Beş yıllık süre zarfında bin 500’den fazla sporcu kapasitesine ulaşan Manisa Muay Thai’si Lisanslı aktif Sporcu bakımından Türkiye’de ilk on içerisinde. Birçok ilke imza atan Manisa’lı Muay Thai’cilerimizin bu başarısı Tüm Kulüp, Antrenör, Sporcu ve Hakemlerin birbirine olan saygı ve sevgisinden kaynaklanıyor. Manisa’nın bir Şanslı tarafı da Sporun içerisinden gelen Akademisyen bir Müdüre ve Sporcu Dostu bir Belediye başkanına sahip olmalarıdır. İl spor Müdürümüz Dr. Savaş Duman beyefendiye ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik beyefendiye destek ve katkılarından dolayı Federasyonum adına teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

DUMAN: MUAY THAİ ÖRNEK BİR BRANŞ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman da, “Göreve geldiğimden beri Muay Thai’cilerimiz hummalı ve koordinasyonlu bir şekilde çalışmaktadırlar ve yakinen takibim altındalar. İl Şampiyonasında, İl Gençlik Spor kulübü kızlarımızın tamamı birinci olmuş, Erkek takımımızdan da sadece bir sporcumuz final maçında kaybederek ikinci olmuştur. Kulüp Sporcularım ve antrenörleri başta olmak üzere yarışmaya katılan Tüm sporcu ve teknik ekibine teşekkür eder. Bu ay sonu Bodrumda gerçekleşecek Şampiyonada başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA