Galatasaray 3 - 1 Balçova Yaşamspor

Türkiye Kupası G Grubu son maçında Galatasaray, İzmir temsilcisi Balçova Yaşamspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı kırmızılılar grubunu lider tamamladı.

Galatasaray 3 - 1 Balçova Yaşamspor
Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ilk golü 2. Lig ekibi Balçova Yaşamspor'dan geldi. İzmir temsilcisi 13'te Ali Say'ın golüyle öne geçti. Galatasaray 33'te Yasin Öztekin'in golüyle beraberliği yakaladı.

Sarı kırmızılılar ikinci yarıda 60'ta Altan'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Maçın son golü 74'te Goran Pandev'in kafa vuruşuyla geldi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray maçı 3-1 kazandı.

Sarı kırmızılılar 66'da Felipe Melo ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltti ve Eskişehirspor'un averajla önünde grubu lider tamamladı. Sarı kırmızılılar H Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Torku Konyaspor ile son 16 turunda eşleşti. Eskişehirspor da diğer grubun lideri Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Alex Telles, Hakan Balta gibi as oyuncularını, ilk 11'de sahaya sürdü.

Yedek kulübesinde ise Sinan Bolat, Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Sinan Gümüş, Olcan Adın ve Emre Çolak yer aldı.

Sakatlıkları nedeniyle Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Sabri Sarıoğlu maç kadrosunda yer almadı.

İzmir'de oynanan ve Galatasaray'ın 9-1 kazandığı ilk maçta Balçova Yaşamspor'un kalesini koruyan, Engin Kaya rövanşta forma giymedi.

Galatasaray-FBM Makina Balçova Yaşamspor maçına futbolseverler ilgi göstermedi. Tribünler adeta boş kaldı ve az sayıda taraftar müsabakayı takip etti.