Beşiktaş'ın yeni transferi "Opare 200 Dolara saat satıyor"

Beyaz Tv’de yayınlanan Derin Futbol programının dün akşamki bölümünde, yorumcuların yaptığı muhabbet izleyenleri güldürdü.

Beşiktaş'ın yeni transferi
Moderatörlüğünü Ertem Şener'in yaptığı, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdulkerim Durmaz'ın yorumları ile futbolda en derin mevzuların konuşulduğu Derin Futbol programının dün akşam yayınlanan bölümünde ilginç diyaloglar yaşandı.

Programda Sinan Engin'in saati Ertem Şener'in dikkatini çekerken, Rasim Ozan'ın gülmesi de Ahmet Çakar'ın dikkatini çekti. Bir izleyicinin Twitter'dan gelen mesajını okuyan Ertem Şener ise Ahmet Çakar'ın sarı kırmızı kravatını ve beyaz gömleğini öne çıkardı. Derin Futbol programını izleyenler, gündem ile alakalı konu dışına çıkan program yorumcularının ilginç muhabbeti karşısında gülmekten kendilerini alıkoyamadılar.

Programın ilk dakikalarında, izleyenleri kahkahaya boğan konuşmalarda ilk önce Galatasaraylı bir izleyiciden Ahmet Çakar'ın kravatına yönelik gelen “sarı-kırmızı, beyaz hocama inanılmaz yakışmış” mesajını okuyan Ertem Şener, Ahmet Çakar'a; “Hocam içindeki Galatasaraylı'lık bir anda ortaya çıktı değil mi” diye konuşunca, Ahmet Çakar'ın karşılığı ise şöyle oldu.

“Galatasaraylı olmak şereflerin en büyüğüdür. Tıpkı Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Trabzonlu, Hakkarisporlu, Kastamonusporlu, Bursasporlu, Hataysporlu, olmak gibi. Bu kadar basit. Onlar yoksa biz yokuz beyler. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor yoksa biz burada bir müddet daha hokkabazlık yaparız.” diye konuşunca araya giren Ertem Şener, Çakar'ın “hokkabazlık” sözüne bozularak, “Hocam'hokkabazlık' diyorsun yazık hocam yapmayın diye sitem etti.

'OPARE 200 DOLARA SAAT SATIYOR'

Sinan Engin program esnasında Fenerbahçe Trabzonspor maçının neden cumartesi günü oynatıldığını eleştirdiği sırada araya giren Ertem, “Saatiniz çok güzel” deyince, Sinan Engin, “Ertem böyle söylüyorsun da bunların hepsini veriyorlar ama geri veriyorum. Takmalığına alıyorum” deyince Rasim Ozan Kütahyalı'nın gülmesi de Ahmet Çakar ve Ertem Şener dikkatini çekti. Ahmet Çakar “O nasıl gülüyor ya” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Sinan Engin, “Şafak Sezer duymasın gelip bu saati de ister. Şafak Sezer'den için'gaspçı' diye konuşan Engin, Şafak'ın programa konuk olarak geldiğinde, saatine göz diktiğini ve saatini çaldığını söyledi. Sinan Engin programda Şafak Sezer'e seslenerek “Saatimi getir Şafak saatimi getir” diye bağırdı.

İşin dalgasına giden Rasim Ozan Kütahyalı ise Sinan Engin'e yeni saatini Beşiktaş'ın yeni transferi Opare'den aldığını düşündüğünü söyledi. Rasim Ozan Opare'nin saat sattığını söyleyince stüdyo kahkahaya boğuldu.

Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin'in “Opare saat mi satıyor” sorusuna “200 Dolar tanesi güzel ama birebir” deyince Sinan Engin sinirlenerek “Arkadaşlar programın şirazesini kaçırıyorsunuz”dedi ve konuyu sonlandırdı.
BeyazGazete Özel