Kalbi Olan İzlemesin

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde nefesler tutuldu ve bütün hentbolseverler gözlerini bu Pazartesi oynanacak olan muhteşem derbiye kilitledi.

Yaklaşan play-off öncesi büyük önem taşıyan maçta, namağlup lider Yenimahalle Belediyesi, son üç yılın şampiyonu ve en yakın takipçisi olan Muratpaşa’ya konuk olacak.
YENİMAHALLE MURATPAŞA’YA BİLENİYOR
Ligde evinde oynadığı Ardeşen maçında berabere kalarak yara alan Yenimahalle’de tüm gözler Muratpaşa maçına çevrildi. Kırmızı kart cezalısı Esra ve sakatlığı devam eden Beyza’dan faydalanamayacak olan Başkent ekibi, hız kesmeden hazırlıklarına devam ediyor.

HERKESİ BU HENTBOL ŞÖLENİNE BEKLİYORUM
Ligin en iyi hentbol oynayan iki ekibinin karşılaşacağı mücadelede muhteşem bir hentbol şöleni yaşanacağını belirten Yenimahalle Belediyesi Antrenörü Serdar Eler “Ligde, namağlup yolumuza devam ediyoruz ve en büyük hedefimiz normal sezonu kayıpsız bitirip play-off’lara avantajlı girmek. Son üç yılın şampiyonu Muratpaşa’ya konuk olacağız. Rakibimize büyük saygı duyuyoruz” dedi.

İzleyenlerin hentbola doyacağı bir karşılaşma olacağına da değinen Eler, “Ligin en çok keyif veren takımları karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı izleyenler tam anlamıyla hentbola doyacak. Herkesi bu enfes hentbol şölenine bekliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

“ÖZEL” BİR KARŞILAŞMA OLACAK
Türk hentbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan olan Yenimahalle Belediyesi kaptanı Yeliz Özel ise iddialı konuştu.

Muratpaşa ile oynanan son 2 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları belirten Özel “Bu sene oynadığımız hentbol üst seviyede ve bunu puan tablosuna da yansıttık. Namağlup lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Yakaladığımız bu seri hem rakiplerimizde hem de bizde ayrı bir motivasyona sebep oluyor. Rakibimizle oynadığımız son 2 maçı kazandık, bunlardan birisi de Süper Kupa zaferiyle sonuçlandı. Kendimize güveniyoruz. Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok” dedi.

NTVSPOR’DAN NAKLEN
2 Mart Pazartesi akşamı saat 19.00’da oynanacak olan derbi Ntvspor tarafından canlı olarak yayınlanacak. Ligin gidişatını belirleyecek olan bu karşılaşmanın sonucu tüm hentbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: İHA