Tehdit gibi sözler: Gelirse o stattan çıkamaz!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra'da açıklamalarda bulundu.

Tehdit gibi sözler: Gelirse o stattan çıkamaz!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte Aziz Yıldırım'ın ses getirecek sözleri:

"Normalde konuşmayacaktık ama MHK'nin açıklamalarını görünce bizim de birkaç söz söylememiz gerektiğinin farkına vardık. Takımın hakkını savunduğunuz zaman federasyonun çıkardığı cezalarla ömrümüzü geçirmemek için konuşmuyorduk ama şimdi mecburiyet doğdu. Hakemler hata yapabilir ama kurumlar onun hata yaptığını kabul etmezlerse ve ceza vermezlerse yeni hatalar gelir. Hakem çok hata yaptı.Tavsiyem Yusuf Namoğlu maçı 90 dakika seyretsin.

"4. HAKEM BAĞIRIYOR AT AT DİYE"


Kaleci normaldir, zaman geçiriyor. Bunu cezalandıracaksınız. Maça uzatma ekleyeceksiniz. İlk devre uzatma 1 dakika. Oyuncu sakatlıkları var. İki taraf için de var. Sonuçta 1 dakika uzattı. Bizim oyuncular hakeme niye kestiniz oyunu diyor, daha çok zaman var, diyorlar. Rakibin Emre'ye bastığı pozisyon kırmızı kart. Mehmet Topal'ın pozisyonu tamamen hakemin kendisinin dağılmasıydı. 4. hakem bağırıyor, Özgür at, at, at diye bağırıyor. Yusuf Namoğlu evinden duymamış, öyle bir şey demedi diyor. Bizim kaç maçta oyuncularımızı attırdılar. Dördüncü hakem 5 defa at diyor. O arada İsmail Hoca, Hasan Bey dinliyor, oyuncuların 3-4 tanesi bunu duyuyor. Hepsi şahit. Hepsi mi yalan söylüyor?

"8.2 PUAN ALAMAZ"


Hakem korunmaz. Hakem hata yapmıştır. 8.2 puan alamaz. Mehmet Topal'ın pozisyonunda Emenike faul yaptı diyorlar. O zaman Emenike'nin faul yaptığı noktadan serbest vuruş kullandıracaksın. O zaman hakem haklı deriz. Olayı kabu ederiz ama Mehmet'in olduğu yerden bize faul attırdı. İlk yarıda da 2-3 tane avantaj pozisyonunu kesti. Akhisar'ın yaptığı faullere hiçbir şey söylemedi. Maçı katletmiştir. Biz yenemedik, olabilir. Akhisar'ı tebrik ederiz. Bizimkiler son 15 dakika disiplinsiz oynadılar kaybettik. Trabzon maçında da hakem yakaladığmız pozsiyonları gol atsak hakeme rağmen yenecektik. Bülent Yıldırım iyi yönetmemişti. Özgür Yankaya da Mehmet'in pozisyonundan sonra dağıldı.

"BU ARKADAŞ ZATEN MİMLİ"


Bu arkadaş zaten mimli. Antep maçında G.Saray gol atıyor ayağını sallıyor. Bir önceki sezon Drogba'ya penaltı yok penaltı veriyor. Gençlerbirliği maçında Kadlec'in ayağı kırılıyordu bir şey vermedi. Düzgün yönetin maçı dedim, ikinci yarı düzgün yönetti yendik. Rakiplerimiz hakemlerle ilgili sürekli konuşuyor. Biz hiç maçtan önce hakemlerle ilgili konuştuk mu? Hayır... Konya Başkanı çıktı konuştu. Şimdi biz ne söyleyelim. Hakkımızı arayınca hemen ceza. Bir şey söylemeyince sessiz kalınca rahatsız oluyoruz. Haftaya Konya'da inşallah hakem hatası olmaz, G.Saray ve Beşiktaş maçlarında ne olur görelim...

"ÖZGÜR YANKAYA GELİRSE STATTAN ÇIKAMAZ"


Türkiye'nin zaten her yerinde sıkıntı var. TFF çıkıp deseydi ki hakem hata yaptı, nasıl başkanlara hakeme de ceza veriyoruz deseydi normaldi. Özgür Yankaya bir daha bizim maça gelemez. Gelirse o stattan çıkamaz. Taraftar 1. dakikadan başlayıp 90 dakika tepki verir. Bu hafta Hüseyin Göcek'i verirler haftaya Cüneyt Çakır'ı verirler. Bir başlarsak o ceza meza kesmez. Bak sahanın ortasına otururum. Bizi zorlamasınlar. TFF ve MHK'den ricam hakemine sahip çıkmasın ne ceza verecekse açıklasın, diğer hakemler de bunlardan cesaret almasın."