Suarez City'i ısırdı

Şampiyonlar Ligi 2. Turda bu akşam 2 karşılaşma oynandı.

Suarez City'i ısırdı
2. turda Manchester City kendi evinde Barcelona'ya 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında Barcelona'nın üstünlüğü hakimdi. Maça iyi başlayan İspanyol ekibi 16. dakikada Luis Suarez'in golüyle 1-0 öne geçti. İyi futbolunu sürdüren Barcelona çok geçmeden 2. golü de buldu. Luis Suarez 30. dakikada bir kez daha ağları havalandırarak farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı Barcelona'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda biraz daha toparlanan Manchester City ilk golünü buldu. 69. dakikada Sergio Agüero farkı 1'e indiren golü kaydetti.

Bu dakikadan sonra baskısını arttıran Manchester City'de Gael Clichy ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın son dakikalarında ise Barcelona penaltı kazandı. Topun başına geçen Lionel Messi penaltıyı gole çeviremeyince mücadele Barcelona'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Günün bir diğer maçında Juventus ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Maçta ilk gol erken geldi. 13. dakikada Carlos Tevez topu ağlara göndererek, takımını öne geçirdi. Fakat Borussia Dortmund çok geçmeden cevap verdi. 18. dakikada Marco Reus maçta eşitliği sağlayan golü kaydetti.

İlk yarının sonlarında Juventus Alvaro Morata'nin golüyle tekrar öne geçmeyi başardı. Mücadelenin ikinci yarısında gol olmayınca maç ilk yarıda atılan gollerle 2-1'lik Juventus üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: İHA