Genç, Almanya Yolcusu

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Almanya’ya gidiyor.


Bağcılar Belediye Başkanı ile birlikte Almanya programına katılan iki ilçe belediye başkanından biri olan Başkan Genç, burada bir araya geleceği gurbetçi vatandaşlara 2023, 2071, hatta 2099 vizyonunu anlatacak.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen yurt dışı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışma ve ziyaret programı kapsamında Almanya’ya gidiyor. Almanya’ya giden iki ilçe belediye başkanından biri olan ve üç günlük program boyunca gurbetçilerle buluşacak olan Başkan Genç, “Genel merkezimizin bize böyle önemli bir programda görevlendirmesi bizim için onurdur. Orada gurbetçi vatandaşlarımıza 2023, 2053, 2071, hatta bizim ortaya koyduğumuz 2099 hedeflerini anlatacağız” dedi.

ESNAFLARLA BİR ARAYA GELECEK
Cuma günü Almanya’ya gidecek olan Başkan Genç, aynı gün Almanya’nın Ruhr Bölgesi Essen şehrinde cuma namazının ardından vatandaşlarla sohbet edecek ve esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Akşam ise sivil toplum örgütleri ve işadamları ile bir araya gelecek olan Genç, Cumartesi günü de Dortmund’da Uetd ofisinin misafiri olacak. Daha sonra STK’ları ziyaret edecek olan Genç, halka açık toplantıya katılacak ve Dortmund Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcileri ile de görüşecek.

SAMSUNLU HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞACAK
Başkan Genç’in Almanya’daki Pazar programı da yoğun. Almanya’nın Bielefeld Bölgesi’ne geçecek olan Genç, Bielefeld Üniversitesi ve Kütüphanesi’ni ziyaret edecek. Vatan Camisi’nde öğle namazının ardından vatandaşlarla kucaklaşacak ve sohbet edecek olan Başkan Genç, Bad Lippspringe Futbol Turnuvası’nda sporcularla bir araya gelecek. Darülacize ziyaretinde yaşlılarla buluşacak olan Başkan Genç, akşam ise Samsunlu hemşehrileriyle bir araya gelerek sohbet edecek. Başkan Genç, Pazartesi günü Samsun’a dönecek.

“GENEL MERKEZİN GÖREV VERMESİ ONUR VERİCİ”
Almanya programı hakkında konuşan Başkan Genç, “Ülkemiz, milletimiz ve dünya mazlumları için çok önemli bir seçimin daha arifesindeyiz. Elbette amacımız, şanlı tarihimizdeki gibi tüm dünyaya adaleti taşıyan, mazlumun yanında, zalimin karşısında yer alan Yeni Türkiye idealini gerçekleştirmek. Böylesi önemli bir seçim öncesi AK Parti Genel Merkezimizin bize yurt dışı gibi önemli bir programda görev vermesi bizim için onur vericidir” dedi.

Kaynak: İHA