Üzülmez, Kartepe Belediyespor’un Şampiyonluğunu Kutladı

Kocaeli 1. Amatör Küme Play-Off’da ligin bitime bir hafta kala bir üst lige çıkmayı garantileyen Kartepe Belediyespor takımını tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, futbolcular ve teknik heyetle maç sonrası yemekte bir araya geldi.


Kartepe Belediyesi’nin spordan sorumlu meclis üyesi Faruk Sarman öncülüğünde şampiyonluk parolasıyla 1. Amatör Küme Play-Off’da mücadele eden Yeşil Mavililer, mutlu sona bir adım kala ilk tebriği Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’den aldı. Zorlu lig maratonu ardından play offlarda şampiyonluğu garantileyen Kartepe Belediyespor oyuncularının coşkusuna ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, futbolcular ve teknik kadro maç sonrası bir araya geldi.

Sporun bütün branşlarında faaliyet gösteren Kartepe Belediyesi Spor Okulları yanında salon sporları başta olmak üzere futbolda da başarılı sonuçları almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Üzülmez, “Kartepe’de spor politikalarında önceliği insana, gençliğimize vermekteyiz. Gençlerimiz ve çocuklarımız için tesisler kazandırırken Kartepe’de spor yapan, sporcu seven, sporcuyu destekleyen bir nesil yetiştirmek ve sağlıklı bir beyin, sağlıklı bir beden, sağlıklı bir gelecek adına hizmetlerimizin kısa sürede meyvelerini vermesini görmek ise ayrı bir güzellik” dedi.

Kartepe’yi spor alanında da zirveye taşımak adına sporun farklı branşlarında yıl boyunca elde edilen başarılara bir yenisinin de futbol branşında eklendiğini belirten Başkan Üzülmez, “Ben sizi alkışlıyorum. Faruk hocanızın tecrübeleri ve deneyimini başarıyla sahada uygulayan sizleri bir kez daha tebrik ederken hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Profesyonel ligde ilçemizi temsil etme düşüncesiyle çıktığını bu yolda ilk yılı şampiyonlukla geçmemiz gelecek yıllar adına çok önemliydi. Sezon boyunca sergilediğiniz fair play davranışlarınızı da takdirle izledim” diye konuştu.

Kartepe Belediyespor teknik direktörü Faruk Sarman ise, “Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in öncülüğünde sporda ilçemizi zirveye çıkartmak için her branşta çocuklarımız gayretli ve centilmence davranışlar sergilerken herkesin imrenip bu takımda yer bulmak isteyeceği bir kulübe dönüşme yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Biz kulüp olarak temsil ettiğimiz kurumun önemini ve değerini çok iyi biliyoruz. Kartepe’ye Değer sloganıyla çıktığınız bu yolda bizde spora katkı vermekten büyük gurur ve mutluluk duymaktayız. Verdiğiniz destek için sporcularım adına siz bir kez daha teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA