Tolga Özkalfa Balıkesirspor maçına alkollü mü çıktı?

Balıkesirspor Yöneticisi ve Aktürk'ün avukatı Mustafa Bilsem, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'a katılarak açıklama yaptı.

Tolga Özkalfa Balıkesirspor maçına alkollü mü çıktı?
Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumcu olarak katıldığı Beyaz Futbol'a telefonla bağlanan Balıkesirspor Yöneticisi ve Tuna Aktürk'ün avukatı Mustafa Bilsem, Balıkesirspor-Gençlerbirliği karşılaşmasını yöneten hakem Tolga Özkalfa'nın maça alkollü çıktığı yönündeki haberlerle ilgili çarpıcı açıkmalarda bulundu.

Ahmet Çakar'ın “ İyi bir hukukçu olabilirsiniz, yalan söylüyorsunuz. Doğal nizama aykırıdır, Bir hakem bir idareciye vurmaz. Amacınız şuydu; Küme düşmek üzeresiniz, beceriksiz yöneticiler nedeni ile Balıkesirspor bu hale geldi. Şimdi sizde burada benim hakemimi itibarsızlaştırmak, alkolü yönetimle yan yana getirmek ve bundan sonra oraya gelecek hakemlere baskı uygulamak amacıyla yaptınız. Ama kabahat sizde değil, kabahat meydanı bu kadar boş bırakan sistemde.” Demesi üzerine Mustafa Bilsem “'TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, başkanımız Tuna Aktürk'ü arka arkaya aradı ve özür diledi, dava etmemesini, şikayetini geri çekmesini istedi.' iddiasında bulundu.

'Demirören ve Namoğlu özür diledi'


Balıkesir'de kulüp başkanı Tuna Aktürk ile hakem Tolga Özkalfa arasında yaşanan olaylar sonrası ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk'ün avukatı ve kulüp yöneticisi Mustafa Bilsem, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada hakem odası basma konusunda 'TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, başkanımız Tuna Aktürk'ü arka arkaya aradı ve özür diledi, dava etmemesini, şikayetini geri çekmesini istedi.' iddiasında bulundu.

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk'ün ise; 'Yusuf Namoğlu'nu aradım, bana dönmedi.' dediği ifade edildi.

MAÇ SONRASI NELER YAŞANDI?

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, karakol önünde yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti:

'Karşılaşma gergin bir ortamda oynandı. Maç bitiminde ben de aşağıya indim. O esnada yardımcı hakem Adil Sinem bizim yedek kulübemize eliyle, 'Gel, gel' hareketi yaptı. Ben de, (Hocam ortam çok gergin, daha fazla germeyin) diye kendisini uyarmak istedim. O an yanımda TFF Temsilcisi Aydan Balkanlı da vardı. Bu arada Tolga Özkalfa, bir anda, (Emniyet, güvenlik) diye bağırmaya başladı. Ben onu da ortamı germemesi konusunda uyardım. Bu arada tebrik etmek için uzattığım elimin üzerine bir tokat attı. Karşılık vermedim, ama Tolga hocadan şikayetçi oldum. 5 yıldır yöneticilik yapıyorum. Daha önce de ligde pek çok maç kaybettik ama böyle bir şey hiç yaşanmadı. Olayın böyle gelişmesi hoş olmadı. Türk futbolunun içinde ortamda bu olayla gündeme gelmek istemezdik.'

TOLGA ÖZKALFA YARIM SAAT İFADE VERDİ!

Başkan Tuna Aktürk'ün şikayeti üzerine Atatürk Stadı'na gelen Bahçelievler Polis Merkezi'nde görevli polisler, hakem odasında Tolga Özkalfa ile görüştü. Polise yaklaşık yarım saat ifade verdiği bildirilen Özkalfa ve yardımcıları, karşılaşmanın bitiminden 2,5 saat sonra stattan ayrıldı.