Eyüplü 4 Genç, Dortmund Yolunda

Dünyaca ünlü sportif ürünler markası Puma, Eyüplü gençler için Eyüp'te futbol seçmeleri düzenledi.

Alibeyköy Spor Kompleksi’nde yapılan seçmelere çok sayıda Eyüplü amatör takım futbolcuları katıldı.

Proje kapsamında Eyüp’te top koşturan gençler arasından seçilen 4 kişi Borussia Dortmund altyapısı ile antrenmanlara çıkacak.
Eyüp Belediyesi sınırları içerisinde yapılan organizasyonda 300 yetenekli genç arasından 12-14, 14-16 yaş gurupları arasında olacak bir yetenek taraması yapıldı. Çeşitli etaplardan oluşan seçmelerde başarılı olan 4 Eyüplü genç, yakın bir tarihte Dortmund’a gidecek ve orada Borussia Dortmund ile altyapısında antrenmana çıkacak. Seçmelere Galatasaraylı Olcan Adın da katılarak genç futbolculara destek verdi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da seçmelerin bir bölümüne katılarak, gençlere, spora ve sporcuya verdiği desteği gösterdi. Başkan Remzi Aydın, genç futbolculara başarılı olmaları için belediye olarak her türlü desteği sağladıklarını belirterek, “Bu tür organizasyonlar sayesinde gençlerimiz kendilerini gösterme fırsatı buluyor. Dünyaca ünlü bir markanın ve dünyaca ünlü bir kulübün böyle bir organizasyonunda Eyüp’ten de katılımın olması bizim için de gurur verici bir durum” diye konuştu.

Kaynak: İHA