Sivasspor denedi ama başaramadı

Spor Toto Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Galatasaray'ı konuk eden Sivasspor, Sarı-Kırmızılı takıma 2-3 mağlup olarak galibiyet serisini sonlandırdı.

Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından çıkışa geçen kırmızı-beyazlı ekip, 4 Eylül Stadı'nda konuk ettiği Galatasaray'a 3-2 mağlup oldu.

Ligin 18. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1, 19. haftada sahasında Akhisar Belediyespor'u 2-0 ve 20. haftada Torku Konyaspor'u dış sahada 1-0 yenen Medicana Sivasspor'un 3 maçlık galibiyet serisi, Galatasaray yenilgisiyle sonlandı.

Yalçın yönetiminde ligde 7. sınavını veren kırmızı-beyazlı ekip, bu maçların 4'ünden galibiyetle, 1'inden beraberlikle, 2'sinden mağlubiyetle ayrıldı.

Yiğidolar, bu maçlarda rakip fileleri 11 kez havalandırdı, kalesinde ise 7 gol gördü.

Sergen Yalçın'ın "Üç Büyükler"e karşı şansı tutmuyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Gaziantepspor'un başında "Üç Büyükler"e karşı galibiyet sevinci yaşayamayan teknik direktör Sergen Yalçın, yeni takımı Medicana Sivassporun başında "Üç Büyükler"e karşı ilk sınavı olan Galatasaray maçında da bu şanssızlığını kıramadı.

Teknik direktör Yalçın, takımı Sivasspor'un evinde Galatasaray'a 3-2 yenilmesiyle "Üç Büyükler"e karşı galibiyet hasretine son veremedi. Yalçın yönetimindeki Gaziantepspor, geçen sezon Fenerbahçe'ye 3-0 ve Beşiktaş'a 2-1 mağlup olmuş, Galatasaray ile 0-0 berabere kalmıştı.

Yalçın ve Hamzaoğlu'nun 17. randevusu

Ligde geçen sezon 1-1 sona eren Gaziantespor-Akhisar Belediyespor maçında taktik savaşı veren, futbolculuk dönemlerinde ise farklı takımlarda 15 kez rakip olan Sergen Yalçın ve Hamza Hamzaoğlu'nun 17'nci randevusunda kazanan, Hamzaoğlu oldu.

İstanbulspor'da 1997-1998 sezonu ve 1998-1999 sezonunun ilk yarısında forma giyen ikilinin rakip olduğu 17 maçta Hamzaoğlu'nun takımları Yalçın'ın takımlarına galibiyetlerde 8-6 üstünlük kurdu, 3 karşılaşma berabere sonuçlandı.