Azatlı Spor’un İsmi Melendiz Spor Olacak

Yıllardır Niğde’de futbolda adından söz ettiren, 2005 Azatlı Spor Kulübü Başkanı Abdi Gençer, 4 takım arasından birinci çıkarak BAL ligine yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.


2005 Azatlı Spor Kulübü Başkanı Abdi Gençer, Teknik Direktör Murat Turhan ve sporcular Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç’i ziyaret etti.

Ziyarette kulüp hakkında Kaymakam Dinç’e bilgi veren 2005 Azatlı Spor Kulübü Başkanı Abdi Gençer, “Niğde amatör ligi 2. sırasında mücadele ediyoruz. Lig sonunda ilk 4 takım arasında oynanacak olan playoff karşılaşmaları sonucunda 1. olarak bal ligine yükselmeyi hedefliyoruz. Bal ligine yükselmemiz durumunda kulüp ismini Melendiz Spor olarak değiştirmeyi düşünüyoruz. Bu yönde Çitlik ilçemizin maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mustafa Dinç ise, Kaymakamlık olarak İlçemizde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine gerekli desteği verdiklerini söyleyerek Azatlı spor kulübüne başarılar diledi.

Kaymakam Dinç, “İlçede spor faaliyetlerini geliştirmek amacıyla gerekli projeleri hazırlıyoruz ve bu projeleri en kısa sürede tamamlayarak ilçeye önemli spor tesisleri kazandıracağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA