Turgutluspor'da Aidat Sorunu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Turgutluspor'da yönetim kurulunun 30 Ocak 2015 tarihine kadar aidatlarını yatırmayan delegelerin üyeliklerinin silineceği uyarısına rağmen 20 delege üyelik aidatını yatırdı. Sürenin Şubat sonuna kadar uzatıldığı bildirildi.

Turgutluspor'da haziran ayında göreve gelen Adnan Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, 30 Ocak 2015 tarihine kadar üye aidatlarını yatırmayanların üyeliklerinin silinmesi yönünde karar alarak ilan etti.
Kulübün yaptığı çağrıya 13'ü yönetim kurulu üyesi olmak üzere toplam 20 kişi uyarak üye aidatlarını kulüp müdürlüğüne yatırdı.
Konu hakkında açıklama yapan Demirel, "(Turgutlusporluyum, Turgutluspor'u seviyorum) diyen bütün kongre üyelerine son kez çağrıda bulunmak istiyoruz. 28 Şubat 2015 tarihine kadar üye aidatlarınızı kulübümüze yatırın. 400 kişilik kongre delegesine sahip bir kulüpte 20 kişinin para ödemesi gerçekten kabul edilmeyecek bir sonuç" diye konuştu.

Turgutluspor'un son kongresinde kongre üye sayısı 400 olarak açıklanmış, kongre üyelerinin aylık 10 lira olmak üzere toplam 120 liralık aidat parasının toplu olarak 30 Ocak 2015 tarihine kadar ödenmesi için çağrıda bulunulmuştu.

Kaynak: AA