Bodrum ve Afyon Taraftarından Örnek Davranış

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden B.

B. Bodrumspor ve Afjet Afyonspor’un taraftarları Bodrum’da oynanan karşılaşmanın öncesinde, sırasında ve sonrasında verdikleri dostluk mesajlarıyla herkese örnek oldu.
Bodrum Şehir Stadında oynanan derbi niteliğindeki karşılaşmayı B.B. Bodrumspor 3-2 kazanırken, maça her iki takımın taraftarlarının dostluğu damgasını vurdu. Karşılaşma sabahı Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki Tepecik kafe önünde toplanan her iki gurubun taraftarları takımlarını destekleyen sloganlar attı. Afyonspor'un taraftarları "Karahisar Kalesi" marşını söyledi.

Marş ve sloganların ardından her iki takımın taraftarları bir araya gelerek hatıra pozu verdi. İlk olarak konuşan misafir takım Afyonspor Grup Reisi Muarrem Aker, yaptığı açıklamada, "Afyon ve Bodrum kardeşliği için biz Afyon'dan 200 kişi taraftar grubu olarak geldik. İnşallah kardeşlerimizle güzel bir maç olmasını diliyorum. Biz kardeşiz ama yenmek için geldik. İki takımda şampiyonluk için oynuyor. İyi olan kazansın diyoruz. Biz çıkamazsak bile Bodrum'un çıkmasını diliyoruz. Diğer kalan takımları biz kaale bile almıyoruz" dedi.

Afyonspor taraftarlarından Abdullah Katar da, "Sonuç ne olursa olsun biz buradan el ele kol kola çıkacağız. Dostluk kazansın diyorum" dedi.

Bodrumspor Asi Tafya taraftar lideri Doğan Yıldırım ise yaptığı konuşmada, "Afyon'daki ilk maçta sağ olsun arkadaşlar 2-0 önde olmamıza rağmen gelip hoş geldiniz demeleri bizi bu günlere getirdi. Sonuç ne olursa olsun burada dostluk kazanacak, tribünler kazanacak. Bizi sonuç etkilemiyor. Biz oradan el ele kol kola çıkacağız Afyonlu arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz" dedi.

RAKİP TAKIMLARI TRİBÜNLERE ÇAĞIRIP BİRBİRLERİNİN ATKILARINI AÇTILAR
Maçtan önce Afyonsporlu taraftarlar B.B. Bodrumsporlu futbolcuları tribüne çağırırken, Bodrumsporlu taraftarlarda Afjet Afyonsporlu futbolcuları tribüne çağırarak başarılar dilediler. Maç başlamadan öncede her iki takım oyuncuları maç seromonisine Bodrumspor formalı ve Afyonspor atkılı miniklerle çıktılar. Bu güzel görüntüler stadı dolduran yaklaşık 5 Bin kişi tarafından da büyük alkış aldı.

Karşılaşma sonunda her iki takım taraftarları dostluk mesajlarını sürdürürken Afyonsporlu taraftarlar B.B. Bodrumsporlu taraftarları tribüne çağırarak başarılar diledi. Bodrumsporlu taraftarlarda “ Hepiniz Allah’a emanet olun” şeklinde tezahürat yaparak Afyonsporlu taraftarları uğurladılar.

Kaynak: İHA