'Ceza alırsın'

Hakem Bülent Yıldırım'ın kaleci Volkan Demirel'i koridorda uyardığı ortaya çıktı.

Trabzonspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte koridorlarda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu hedef alan sözleri nedeniyle 4 maç ceza alan F.Bahçe'nin file bekçisinin ilk eyleminden sonra hakemlerden gelen ikaza aldırış etmediği ve “Ceza alırsam alayım” yanıtını vererek tepkisini sürdürdüğü öğrenildi.

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel'in Trabzonspor maçının ardından soyunma odası koridorlarında hakem Bülent Yıldırım'ın uyarılarını dikkate almadığı öğrenildi.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte öfkesini kontrol edemeyen “İki tane o.. çocuğu yüzünden penaltımızı vermediler” diye bağıran milli kalecinin bu eylemini üç kez tekrarladığı temsilci raporlarında yer almıştı.

Hakem Yıldırım'ın yaşanan olayla ilgili PFDK'ya ulaşan ek raporunda maç bitiminde ilginç diyalogların geçtiği ortaya çıktı. Yıldırım'ın, Volkan'ı ilk eyleminden sonra uyardığı ve “Bak ceza alırsın Volkan” dediği, tecrübeli file bekçisinin de “Alırsam alayım” cevabını verdiği belirtildi.

MELO VE TEKRAR

Volkan Demirel'e normal şartlarda 2 maç ceza verilecekti. Ancak sezon başındaki Süper Kupa maçından sonra Felipe Melo için “Belediye köpekleri zehirlesin” söylemi milli kalecinin faturasını artırdı. Bu sezon ikinci kez benzer bir eylemde bulunduğu için cezası 3 maça çıkarıldı.

Milli futbolcu, ayrıca Trabzonspor maçı sonrası İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönelik olarak kullandığı ifadeyi 3 kez tekrarlayınca bir maç daha ceza aldı.