Serbest vuruş kralı Hakan Çalhanoğlu

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu Bundesliga’nın gelmiş geçmiş en iyi serbest vuruş kullanan oyuncular arasında gösterildi.

Bild gazetesinde yer alan değerlendirmede Hakan Çalhanoğlu efsane Alman futbolcularla aynı listede yer aldı.
Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'nın en iyi serbest vuruş kullanan oyuncular arasında yer aldı.
Bild gazetesinin belirlediği lig tarihinin serbest vuruşta yetenekli 10 futbolcusu listesinde
Günter Netzer, Mehmet Scholl, Thomas Haessler, Andreas Möller ve Mario Basler gibi efsane futbolcular arasında Hakan Çalhanoğlu da yer aldı.
Listenin değerlendirildiği haberde Hakan Çalhanoğlu için Türk futbolcu için kaleye 40 metre mesafe bile problem değil ifadesi kullanıldı. Almanya'da serbest vuruş kralı olarak anılmaya başlanan Hakan Çalhanoğlu, sezon başında transfer olduğu Bayer Leverkusen'de attığı 5 golün 3'ünü serbest vuruştan kaydetti.
Listede Zlatko Junuzovic, Lajos Detari, Sejad Salihoviç ile birlikte Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas da kendine yer buldu. Bild gazetesindeki haberde Fenerbahçeli Diego için Serbest vuruşlarından korkuluyordu Werder Bremen ve Wolfsburg için duran toptan çok gol attı ifadeleri kullanıldı.