Atıcılıkta Kupalar Sahiplerini Buldu

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Skeet ve Trap Kupası müsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.


Atıcılık ve Avcılık İl Temsilciliğinin 2015 yılı faaliyet programında yer alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Skeet Kupası ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Trap Kupası müsabakaları Koçarlı-Yeniköy Fettah Günay Atış Poligonunda yapıldı. 1992 yılından bu yana ilk defa yapılan skeet müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ın da sporcu olarak katılımıyla başlatıldı. Skeet ve Trap Kategorilerinde yapılan müsabakalarda yaklaşık 9 kulüp ve 68 sporcu katıldı.

Skeet müsabakalarında dereceye giren takımlar Mursallı Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü, Çeştepe Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü ve Yeniköy Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü oldu. Trap müsabakalarında dereceye giren takımlar ise şöyle sıralandı; Nazilli Belediyespor, Kuşadası Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü ve Yeniköy Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü.

Yapılan müsabakalarla ilgili bir açıklama yapan İl Müdürü Zeynel Akın; “müsabakalara katılımın yoğun olması bizleri çok sevindirmiştir. Zaten Aydın ili Türkiye genelinde Atıcılık Branşında en fazla sporcuya sahip olan ildir. Müsabakalara kendim de bizzat sporcu olarak katılıyorum. Hava şartlarının da iyi olması müsabakaların daha güzel geçmesine neden oldu. Ben burada bulunan takımlarımıza ve sporcularımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Skeet müsabakalarında 1’inci olan Mursallı Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübüne, Trap müsabakalarında 1’inci olan Nazilli Belediyespor’a ve dereceye giren tüm takım ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA