'Sezon Açılışı Bisiklet Yol Yarışları'

Alanya ilçesinde düzenlenen "Sezon AçılışŸı Bisiklet Yol YarışŸları"nın son gününde, kriteryum (şŸehiriçi) yarışŸları yapıldı.

İlçe merkezinde gerçekleşŸtirilen günün ilk startı, genç erkekler kategorilerinde verildi.

72 sporcunun yarışŸtığŸı genç erkekler kategorisinde 40 kilometrelik parkuru, 58 dakika 28 saniye ile Torku şžekerspor'dan Süleyman Koç birinci bitirdi. Tekerlek farkıyla Kocaeli Brisaspor'dan Sefa Bülbül ikinci, Sivas Telekom Spor Kulübü'nden Faruk ǖztürk üçüncü oldu.
Ardından yıldız erkekler A kategorisi yarışŸları yapıldı. 30 kilometrelik parkurda, Kocaeli Brisaspor'dan Ahmet ǖrencik 46 dakika 25 saniyelik derecesiyle birinci geldi. YarışŸmayı, Konya Selçuklu Belediyespor'dan Onur Maral 46 dakika 25 saniye ile ikinci, tekerlek farkıyla Kapadokya Bisiklet Spor Kulübü'nden Arif Emre Uz da üçüncü tamamladı.
Bu arada, 20 kilometrelik yıldız erkekler B kategorisi yarışŸlarına 46 sporcu katıldı.

YarışŸmada, LJumra Belediyespor'dan Atila Selçuk 32 dakika 46 saniye ile birinciliğŸi kazanırken, tekerlek farkıyla Konya Selçuklu Belediyespor'dan Hakkı LJelikel ikinci ve aynı kulüpten Muhammet Talha Yaman üçüncü oldu.
62 kişŸinin katıldığŸı büyük erkekler kategorisinde ise 51 kilometrelik parkuru Torku şžekerspor'dan İsmail Aksoy bir saat 7 dakika 44 saniye ile birinci tamamladı. YarışŸmayı, tekerlek farkıyla Torku şžekerspor'dan Ahmet ǖrken ikinci, Kocaeli Brisaspor'dan Recep ǜnalan üçüncü tamamladı.
Takımlar kategorisinde ise Torku şžekerspor birinci, Kocaeli Brisaspor ikinciliğŸi elde etti.
Dereceye giren sporculara madalyaları törenle verildi.

 

Kaynak: AA